Praktikantprogram för funktionshindrade

Goda nyheter i juletider.

Regeringen har nämligen på kristdemokraternas initiativ gett Arbetsförmedlingen i uppdrag att ta fram ett praktikantprogram i statliga myndigheter för personer med olika typer av funktionshinder. Helt i linje med det förslag som kristdemokraterna presenterade i senaste valrörelsen. Det här kommer att betyda väldigt mycket för en grupp som idag står långt ifrån arbetsmarknaden, och förhoppningen är att det privata näringslivet också hakar på och tar sitt ansvar.
 

 

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Börje

    Hurra ännu mer gratis arbetskraft till arbetsgivare. Vi är redan över 100 000 som är utlånade av AF som gratis arbetskraft, inte konstigt att arbetslösheten stiger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.