Umeås Bästa Badundersökning (2006) gav att Nannaläge ogillades av M, KD och MP och bekräftas av verkligheten idag som sämsta! (S svarade ej)

Umeås Bästa Badundersökning (2006) gav att Nannaläge ogillades av M, KD och MP och bekräftas av verkligheten idag som sämsta! (S svarade ej)

I denna undersökning ingick de alternativ som fanns i Badutredningen, där inte campus/IKSU var med.

Som synes är Nydala och Nolia främst med 4 resp 3 av 4 som svarat (både 1:a och 2:a val). FP och V ej bestämt alt. medan S och RP ej svarade på enkäten.

MODERATERNA, KRISTDEMOKRATERNA OCH MILJÖPARTIET EMOT NANNALÄGE. SOCIALDEMOKRATERNA SVARADE EJ.

Därunder finns frågan om alt. man ej vill ha. Av de fem som svarar vill ingen ha Kajen. Därnäst är tre partier emot  till Mimerskolans grusplan, dvs Nannakvarteret (som nu planeras för) då M, KD och MP. Inga svar från FP, S och RP. 

Efter valet 2006 hände inget avgörande i badfrågan. 2007 dök ett Stora Hotell-läge upp och sjönk snabbt. 20/1 skrev jag nedan insändare med en analys av de olika placeringarna och föreslog att folkopinionen får avgöra.Vilket både Rättvisepartiet och Centerpartiet tidigare föreslagit, folkomröstning.

MEN MED ANDERS ÅGREN (M) SOM NYTT 2:A KOMMUNALRÅD EFTER VALET

2006, KOM HAN ÖVERENS MED 1:A KOMMUNALRÅDET LENNART HOLMLUND (S)

OCH SEDAN MED ÖVRIGA PARTIER (UTOM MP OCH RP) GENOM ATT ALLA

ÖVERGAV SINA BÄSTA-ALTERNATIV OCH TOG DET SOM I UNDERSÖKNINGAR

(NÄST EFTER KAJEN) VAR MINST FÖRESLAGIT, KV NANNA. HÄR ÄR RUBRIKEN I

VF/FOLKBLADET DEN 24/1 2007

Som synes "ett förslag som inget parti förordat tidigare". Och sex år senare ser ett Nannabadförslag ut så här, se nedan bilder. Trafikproblem som inte är lösta och visas här med övertydlighet.

NANNABAD KLART SÄMSTA I SVERIGE

Även "trafikproblem" i ett Nannabad med äventyrsdel inklämt mellan omklädning och 50:an, genomgångsrum för simmare/motionnärer, utan fönster och inga utvecklingsmöjligheter, Klart sämsta av de badhus/simhallar/simarenor som nu planeras i Sverige (och byggts). 

Som beskrivs i min insändare för en månad sedan, 5/3, se under bilderna.

HÄR ÄR DET BÄSTA LÄGET OCH MEST EKONOMISKA SAMT MED FLEST UTVECKLINGSMÖJLIGHETER, CAMPUS VID IKSU. OCH SOM STÄRKER UMEÅS UNIVERSITET SOM BÄST I VÄRLDEN MED TRÄNINGSMÖJLIGHETER (Se blogg 4/4).

Campusläge blir bäst att 1:a i världen för träningsmöjliheter stärks!

LÄSER UMEÅS POLITIKER DENNA BLOGG, LÄR AV SIN BAD- OCH SIMHISTORIA MED ALLTID MOTSTÅND TILL NANNALÄGE, OCH ÄN MER NU MED ALLT FLER PROBLEM MED TRAFIK, LUFT OCH MILJÖ I CENTRUMLÄGE, ja, då blir campusläge självklart bäst

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.