Umeås Bästa ser EJ Umeå kommun med fel om dagisritningar i rättslig process och i Nannabad med oförståelse för simningens behov. BadTimeout!

Umeås Bästa ser EJ Umeå kommun med fel om dagisritningar i rättslig process och i Nannabad med oförståelse för simningens behov. BadTimeout nu!

INSTÄNGT, STÖR OCH GER RISKER – LÄKTARPROBLEM OMÖJLIGGÖR SM

I Nannabadplanerna har jag visat hur badbolaget och kommunen inte förstår ritningar med allt mindre äventyrsbad, instängt med genomgångsrum som stör och ger risker.
 
Läktare på sju olika ställen försvårar logistiken vid tävlingar. För få platser omöjliggör SM-tävlingar i 25:a och-50:a, vilket bryter mot politiska krav. Badbolaget förstår inte vad simsporten behöver och önskar.
 
BARA 10 DUSCHAR!
(Har nu också granskat omkl, mm och ser att herr/dam får bara 10 duschar var mot dubbla idag i Umeå simhall, som har hälften av besökarantal ett Nannabad beräknas för. Mer om det och andra orimligheter som tyder på ingen eller bristande rirningsgranskning, i kommande bloggar)
 
SYNA INNEHÅLLET NOGGRANNARE – TIMEOUT NÖDVÄNDIGT NU
 
Se också nu i Västerbottensnytt om toaletter och duschar och S-kommunalrådet Holmlunds uttalande om dåliga konsulter. Där kan tilläggas att Umeås badbolag tog lägsta projekteringsanbudet som enda kriterium. Därför nödvändigt med timeout NU och syna innehållet noggrannare innan bygglovsprövning.

 

UBBI-MODELL I TYPBARNSTUGEPROJEKT FÖR FÖRSKOLA PÅ UMEDALEN

Samma oförståelse och ritningsproblem har kommunen i den rättsliga process som nu pågår m a a upphovsrättsintrång av Umeå kommun av den UBBI-modell jag skapade i mitten på 1980-talet och som förverkligades via ett typbarnstugeprojekt i förskolan Missionären på Umedalen 1989-90.

Kommunen motsätter sig intrånget och menar att min UBBI-modell inte är på Missionären, se här nedan svar. Därunder min UBBI-modell, sedan bygglovsritningen och längst ner den VAB-lösning kommunen påstår gäller. Den som förstår ritningar ser vad som är rätt och fel.

(utdrag ur ett svar från kommunen)

NEDAN ÄR MODELL UBBI 6 SOM VALDES AV NY REFERENSGRUPP (den ovan var en annan ref.grp), VARS ANTECKNINGAR OCKSÅ SYNS HÄR. 

NEDAN ÄR BYGGLOVSRITNINGEN FÖR MISSIONÄREN SOM ÄR DEN JAG ANSER ÄR MIN UBBI-MODELL, SE OVAN.

NEDAN ÄR VAB 1 SOM UMEÅ KOMMUN ANSER ÄR BYGGLOVSRITNINGEN OVAN, ENL TEXTEN OVANFÖR UBBI 6. MEN SOM JU INTE ÄR SANT!

 V.S.B. (Vilket skulle bevisas)

PS

KOMMUNLEDNINGEN MEDVERKADE TILL UBBI-MODELL FÖR MISSIONÄREN

DET FINNS YTTERLIGARE SAMBAND MELLAN DAGISRITNINGAR FÖRR OCH BADRITNINGAR IDAG.  

IDAG ÄR UMEÅ KOMMUN EMOT MINA SIMIDÉER. MEN KOMMUNLEDNINGEN FÖRR MEDVERKADE TILL ATT MIN UBBI-MODELL BLEV FÖR MISSIONÄREN!

MEN DET VERKAR INTE KOMMUNEN IDAG INSE MED OVAN FELBEDÖMNING.. ÄNDÅ FRAMGÅR ALLT DETTA AV MATERIAL KOMMUNEN DISPONERAR.

SÅ UMEÅ KOMMUN.FÅR GÄRNA STÖDJA MIG I MINA SIMPLANER NU, NÄR BRISTERNA ÄR SÅ STORA ATT BYGGNADSLOV FÖR NANNANAD RIMLIGEN INTE KAN GES.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.