Umeås Bästa Bad, fås ej med anonymiserande S-kommunalråds-”attacker” och osanna uppgifter om Mr x – utan fås om Holmlund står för sina ord!

Umeås Bästa Bad fås ej med anonymiserande S-kommunalråds-"attacker" och osanna uppgifter om Mr x – utan fås om Holmlund står för sina ord! 

Bara någon vecka efter det plötsliga beslutet om Nannabad, först informellt möte där man blev överens om alt. som inte förordats, dvs ett sämreläge för alla partier,

kom nedan anonymiserande blogg mot mig, här som "flitige insändarskribenten Mr x"" som "har fel även i detta fall."

Med påstående som "Förvånande är att han inte lyckas bättre i sina affärer". Och sedan "Det går inte att leva på att skicka fakturor till kommunen på arbeten som inte är beställda."

OM KRÄNKANDE HUR SKA MR X KUNNA PÅTALA DET?

Däri ligger kanske varför jag inte nämns vid namn, för om detta anses kränkande hur ska Mr x kunna påtala det? Beträffande det, givetvis, osanna "skicka fakturor", förklaras det i nästa blogg som handlar om  illa kommunbemötande i fråga om barnomsorgsärenden.

7/2 2007 MED "GASEN I BOTTEN" – PÅ TOMGÅNG DÅ INGET GODKÄNTS ÄN.

Här gäller det Nannabadplanerna. Notera att det är skrivet 7/2 2007, över sex år sedan. "Gasen i botten" var det då. Men det blev på tomgång, för än finns inget godkänt förslag, senast med allvarlig kritik om toaletter, duschar, skuggade lägenheter och krav på miljöutredning.

"Innan det gamla hallen haverar", dvs Umeå simhall som står kvar och renoveras löpande och klarar nog ett flertal år till om den underhålls klokt. Så även där osant.

180 GRADERS OMSVÄNGNING MER ÄN EN GÅNG!

Och alla påståenden om marknad och näringsliv för att klara ett nytt Bad, dessa har spruckit allt eftersom, så att nu anser politikerna att Umeå kommun genom Fritidsnämnden är bäst för att ha driften. 180 grader omsvängning mer än en gång!

24/4 2008 ANONYMISERING – "SAMMA PERSON" OCH OSANNINGAR  OM ATT "GÅ IFRÅN 50-METERS BASSÄNG.

MEN NÄR GULD-MARTIN LUNDSTRÖM EN MÅNAD SENARE FYLLDE 90 ÅR KOM M:S V- ORDF LENNART JOHANSSON OCH BERÄTTADE OM ATT JUST S VILL SPOLA 50:AN OCH

HAN OCH GRUPPLEDAREN ANDERS ÅGREN SKREV INSÄNDARE OCH  MARKERADE M:S FÖRSÄKRAN OM 50:AN. LJÖG LJ DÅ?

Av LENNART HOLMLUND, torsdag 24 april 2008 klockan 17:04
* Osanningar som flukturerar
Jag vet inte hur många gånger jag blivit uppringd av simklubben då det hörs ha fått uppgifter att vi är på väg att gå ifrån en 50-meters bassäng. Jag säger än en gång; lögn och förbannad dikt. Det är samma person som gång på gång far fram med osanningar i detta ärende och jag är djupt förvånad över att simklubben ens orkar lyssna. Varje gång detta sker så minskar förtroendet. 

En klubb som vet vad vi har sagt, vet också att alla beslut är offentliga. Lita därför inte på ljug för det avslöjar sig självt. Ljuger man en gång brukar det bli fler. Varför denna person far med osanningar kan man fråga sig men kanske för att bli lyssnad på eller att det är en njutning när man ser reaktionerna. Jag avstår från att säga vem men är övertygad om att klubben vet.

 

MEN om S-kommunalrådet står för sina ord, kan ett Nannabad stoppas och kommunen bli positiv till mina förslag, se nästa blogg.

 
 

 

 

 
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.