Umeås Bästa besked är om Holmlund står för sina ord att Nannabad inte får bli dyrare och till mina förslag ”ska vi vara positiva”.

Umeås Bästa besked är om Holmlund står för sina ord att Nannabad inte får bli dyrare och till mina förslag "ska vi vara positiva".

7/7 OCH 11/7 2011 NÄMNS JAG VID NAMN, ÄNTLIGEN, RALJERANDE MEN ÄNDÅ MED ERKÄNNANDE AV MIG SOM ENTREPRENÖR OCH ATT JAG BORDE BYGGA ETT BAD SJÄLV.

OCH NOTERA FÖLJANDE OM NANNABAD, BLOGGEN 11/7

"Om den ryms inom de ekonomiska ramarna som vi avsåg med baduppgörelsen och som sagt badet får inte bli dyrare, så är det."

NU ÄR DET DYRARE, UPPÅT 400 MILJONER KR I INVESTERING, KANSKE MER, OCH FÖR DRIFTEN ÄR UPPGIFTERNA OCKSÅ DYRARE.

"SÅ ÄR DET" BETYDER DÅ ETT STOPP OM POLITISKA UTTALANDEN OCH FÖRSÄKRINGAR SKA GÄLLA!

b 343 Simsporten i Umeå har USS som talesperson….

b 343 Simsporten i Umeå har USS som talesperson. Ni som följt debatten har kanske ibland trott att det är Urban Bengtsson som är det men det är helt fel. Det han fört fram är hans egna synpunkter. 

Jag är förvånad över att han fått stå emotsagd alla dessa år ett nytt bad diskuterats. Hans förslag och synpunkter har han alltid gjort utan hänsyn till kostnader. Däremot ser man att eftersom han alltid är emot så kommer han fram i VK. 

Simsporten i Umeå är jätteglada över det förslag till bad som finns och besök dem i glashuset på torget så får ni bekräftat vad jag säger.

 
"SIMSPORTEN I UMEÅ ÄR JÄTTEGLADA ÖVER DET FÖRSLAG TILL BAD SOM FINNS–" ÄR OCKSÅ OSANT!
HÖSTEN 2012 SA UMEÅ SS NEJ TILL SÅDANT FÖRSLAG OCH TILL MIG I E-BREV
 
USS INTE FÖR EN 50.A PÅ NANNA – ENBART "ETT POLITISKT BESLUT"
 
USS absolut inte driver på med en 50:a på Nanna. Det är ett politiskt beslut. Det skulle vara en önskedröm att vi som ideell skulle kunna styra placeringen av bassängen samt storleken men så är inte fallet. 
 

Varför bygger inte Urban Bengtsson ett bad själv, han som säger sig vara entrepenör

Varför bygger inte Urban Bengtsson en modern simarena? Jag tycker man kan ställa sig den frågan men han hade inget prospekt som han presenterade då badhusfrågan avgjordes. I lördags återkom han med sina förslag som är så lång från den ekonomiska verkligheten som det är möjligt. Han bereds plats på VK, s debatt eller insändare sida ständigt och där man kan tro att han köper sig utrymme eller är folkpartist men det lämnar vi åt sidan. 
 
 och avslutades med
 
Slutligen bygger man ett badhus som går att använda och det nya har simklubben lovordat förslaget mitt i stan och vi bygger inte för stora tävlingar som kan hållas vart 20,e år. Den svensak rikstränaren var också nöjd men tyvärr tycks VK tro att Urban vet  bäst.  
Baddiskussionen är avgjord för 4 år sedan om den ryms inom de ekonomiska ramarna som vi avsåg med baduppgörelsen och som sagt badet får inte bli dyrare, så är det. Jag saknar den kritiska granskningen av ett bad som VK publicerat så många debattartiklar om. Det är fel ur ett samhällsperspektiv om det bara är politikernas förslag som granskas och inte andras drömmar 

19/4 2013, NYLIGEN

FEMTE "ATTACKEN" (VK:S RUBRIK I REPORTAGE) OCH ÅTER ANONYMISERAD, NU SOM EN ARBETSLÖS BADEXPERT, DESSUTOM "UMEÅS FRÄMSTA"

MEN OCKSÅ BESKED OM ATT GE MIG MÖJIGHET ATT BYGGA BAD IFALL JAG HITTAR MARK, FÖR DÅ AVBLÅSER KOMMUNEN SINA NANNAPLANER MED CITAT:

"OM HAN LÄGGER IN ETT PLANFÖRSLAG SKA VI VARA POSITIVA:"

Bloggat från mobilen Umeås främsta badexpert arbetslös. Det finns…

Umeås främsta badexpert arbetslös. Det finns en person som tror sig vet bäst i alla lägen om badet och kan alla kalkyler och tror att han representerar även simsporten. Jag har aldrig hört att han haft ett ansvar för att genomföra ett enda bad
 
Bad finns det inget krav på en kommun att anordna och så fort den store badgurun byggt sitt bad då avblåser kommunen alla planer på att bygga ett eget bad. 

Jag vet inte vart den personen har marken men om han lägger in ett planförslag ska vi vara positiva.

 
OCH, SAMMA DAG, ÄN MER STÖD FRÅN S-KOMMUNALRÅDET LENNART HOLMLUND IFALL JAG FÅR BANKER OCH SIMKLUBBEN (MENAS UMEÅ SS) MED MIG FÖR NYTT BAD, DÅ SÄGER HAN T O M
 
"DU SKULLE JU BLI RIK OM DINA IDÉER HÖLL"
 
 
Men du som vet bäst i allt och vet hur ekonomin är,  bygg ett bad själv så slipper vi . Du skulle ju bli rik om dina idéer höll och att du fick bankerna med dig och sim klubben
 
OCH DE HÅLLER HÖG KVALITET OCH ÄN INNOVATIVA, DET HAR JAG FÅTT BEKRÄFTAT FRÅN ARKITEKTHÅLL, BADKONSULTER SAGT
 
OCH FRÅN SIMINTRESSENTER JAG VISAT SIMARENA MED SIMKANAL OCH ÄVENTYRSSIM SAMT LAZY SWIMMING,
 
SE BLOGG och nedan illustrationer (Urban Bengtson, Mats Edvardsson och Samuel Bengtson).
 

ÄVEN 2:A PRIS I UMEÅ UPPFINNAREFÖRENINGS TÄVLING 2008, DÄREFTER UTVECKLAD TILL OVAN BESKRIVNING.
 
SÅ STÅR NU FÖRSTA KOMMUNALRÅDET I UMEÅ KOMMUN, LENNART HOLMLUND,FÖR OVAN CITERANDE,
 
KAN NANNABADPLANERNA AVBRYTAS (BLIR FÖR DYRA) OCH JAG SOM MR X OCH ARBETSLÖS BADEXPERT FÅ MÖJLIGHET
 
ATT SOM SIMEXPERT MED IDÉER SKAPA BÄTTRE, ATTRAKTIVARE OCH MER EKONOMISKT FÖR BAD/SIMNING I UMEÅ.
 
ELLER…?
 
(Nästa blogg idag handlar om mindre angenäma saker för en barnomsorgsföretagare, där fler politiker än S-kommunalrådet Holmlund är inblandad, samt tjänstemän också.)
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.