Umeås Bästa Gym i stan: Politikmål 2007 för Nannabad/gym, konkurreras ut nu, av IKSU vid älven och USM i Citygallerian. Sänker Nannabadet!

Umeås Bästa Gym i stan: Politikmål  2007 för Nannabad/gym, konkurreras ut nu, av IKSU vid älven och USM i Citygallerian. Sänker Nannabadet!

VK:s nyhet igår på nätet och idag i tidningen om Umeå Sport och Motion, USM, som satsar på stort nytt gym om 1850 kvm i nya Citygallerian, sänker i praktiken, Umeås badbolags och Umeå kommuns stora gym på 1600 kvm i ett Nannabad. 

Så här redovisades vid Fritidsnämndens möte 19/3 i år.

BLIR KANSKE ALDRIG NÅGON PRIVAT AKTÖR MED "HÖGST HYRA"

Kanske blir det aldrig någon privat aktör nu genom USM och Balticgruppens satsning på centralt, i klart bättre läge vid Rådhustorget med arbetsplatser och strövande människor som kan lägga in en träningspaus på 30 – 45 minuter.

Och utan hyresgäst som "är beredd att betala högst hyra", blir det Go´natt Nannabadgym (se kommentar på vk.se) och som effekt också en rullgardin som dras ner för hela Nannabadsastningen.

Det blir för Aktivariet, bad-vård-hotell-koplexet på kv Nanna, 2000, det går i graven, och kunde läsas om i blogg igår.

 Urban Bengtson, idékonsult 

Go´natt Nannabadgym!

Först jättegym av IKSU vid Konstnärligt campus, 1100 kvm och nu USM med 1800 kvm och ännu centralare.

Hur ska ett till jättegym om 1600 kvm i ett Nannabad då ha en chans. Nu får Badbolaget och Umeå Fritid och Fritidsnämnden justera sina kalkyler i intäkterna för detta än inte beslutade gym.

Vid överetablering är den sista ofta förloraren, dvs här Nannabad/gym. Ytterligare en anledning att stoppa dessa bad/sim/gym-planer på kv Nanna (finns ju många fler skäl till det också).

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.