Umeås Bästa SIMHUS kan fås ur Paradiset, Malmö-50:a och Finlands-simkanal. Tänk om Umeås nya simplaner då kan visas vid Noliamässan i Umeå 2015 genom stopp av Nannadopp nu och gå från sämsta till bästa i Sverige!

Umeås Bästa SIMHUS kan fås ur Paradiset, Malmö-50:a och Finlands-simkanal. Tänk om Umeås nya simplaner då kan visas vid Noliamässan i Umeå 2015 genom stopp av Nannadopp nu och gå från sämsta till bästa i Sverige!

Idag stänger Stora Nolia i Umeå, mässan som vlll visa framtiden i produkter och tjänster med besök och möten, nöje och allvar, samt denna gång mer av politik också. Det senare blir på allvar från i morgon, i stadshusmöten som ofrånkomligen blir om ”stålbad” i kommunekonomin.

Kan Noliamässan ha gett impulser och synpunkter från allmänhet och expertis hur illa Nanabadplanerna i Umeå år, återstår att få veta? Här är en sammanfattning av det farliga i det outredda om trafik och miljö för ett Nannabad samt det möjliga i verklighet och utredningar från andra håll, som Umeå som en framtidsstad kan ta till sig om politikerna lyssnar till förvaltningschefernas sparförslag om att skjuta på Nannabad i två år.

INSTÄNGT ÄVENTYRSBAD – INGEN SM-50:A  FARLIG TRAFIK VID GÅNG BUSS-BAD T O R

Nanna badcollage Vasaplan

SKOLBADELEVER I RISKFYLLD TRAFIK PÅ VASAPLAN/VID GATOR KRING NANNABAD

Nedan är Paradiset i Övik, nu i Umeåregionen, Malmös simnings simarenavisioner med 50:a, badhotell i Finland med simkanal och simbanor samt mina simkanalidéer med strömmande vatten.

Det bästa ur dessa ”bästa-badhus-simhus” kan Umeå kommun utreda och utveckla om förvaltningschefernas stålbadssparande med Nannabadstopp i två år beslutas i oktoberbudgeten där Fritidsnämnden ska besluta om badpengar finns i ekonomin. 

Valet är lätt om kreativitet, ”simkunnighet” och VILL-JA får råda över rigiditet, sim-ointresse och ovilja!

PARADISET I BAD I SVERIGE I Ö-VIK!           MALMÖSIM-VISIONER OM EGEN SIMARENA

Simidéer för SIMHUS

SIMKANAL OCH STRÖMMANDE VATTEN FÖR BAD, SIMNING, LÖPNING, REHAB, MM

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.