Umeå Bästa e-brev? I går brev till alla partiledare i riksdagspartierna, idag om e-brev Umeås Allianspartiernas 26 fullmäktigeledamöter om promenad runt Nannakvarteret vid 16-tiden vardagar.

Umeå Bästa e-brev? I går brev till alla partiledare i riksdagspartierna, idag om e-brev Umeås Allianspartiernas 26 fullmäktigeledamöter om promenad runt Nannakvarteret vid 16-tiden vardagar.

Här är slutet på e-brevet igår (början handlar om överklagande som kommer i blogg till veckan)

Gör som jag, promenera vid 16-tiden runt kring kv Nanna och vid Vasaplan och känn också efter som bilist att fara och bada, eller som vuxen att skjutsa barn/ungdomar och för unga cyklister som idag inte cyklar där, då bör ni som jag få ont i magen. Och än värre, och än farligare när vintermörkret och snöyran kommer
med sämre sikt och än fler bilar. 
Bad- och simföräldrar som känner som jag kommer nog att avstå besök då, kanske inte låta som börja i simklubb, så att det som skulle bli simningens lycka, 50:a, gör ni nu till en olycka, i fler avseenden.
 
Ni begår ett tidernas misstag med att stödja detta Nannabad. Och sänker Umeås miljöstatus dessutom.
 
Senare idag (var igår min anm.) kommer en blogg om att jag informerar till riksdagspartierna om dessa
barnfarliga badplaner. Redan har jag fått stöd från riksidrottshåll och återkommer med det.
 
Dessutom, allt det som sker nu, inte bara fel och otäckt och dyrt badläge med 1948 års stadsplanetrixande,
utan även Kulturväven som bitr kulturchef Lars Sahlin oroar sig för om ekonomin och ifrågasatt bibiloteksflytt, bäddar för riksmediagranskning inför eller under 2014-året. 
 
Stopp av Nannabad nu, är då en lösning ekonomiskt över 2014 och därefter om nytt simläge väljs och byggs på.
 
Här är karta över Nannakvarteret för en promenad och även lite längre och notera den växande alkoholomgivningen som blir för alla barn och ungdomar när de ska till och från ett Nannabad och som bekant börjar serverandet allt tidigare på dagen och sedan kvällen lång.
Nanna krog trafik 2

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.