Umeås Näringsliv är till 100 % emot Nannabad och 99,99 % av umeborna, i gensvar från debatt/möten, telefon, brev och e-post samt politiker som inte får/vågar säga nej högt.

Umeås Näringsliv är till 100 % emot Nannabad och 99,99 % av umeborna, i gensvar från debatt/möten, telefon, brev och e-post samt politiker som inte får/vågar säga nej högt.

100-procentigt näringslivsstöd för nej till Nannabad visar sig i den mängd kontakter jag fått på olika sätt och där man sagt att ingen de mött stödjer badhus i centrum, för att sedan refleketera över att det är prestige i kommunledningen som blockerar ändringar (än så länge).

Jag får också medhåll för tesen att stopp för Nannabad ger annat där, t ex bostäder  passar ypperligt. Och då blir det simhall annanstans. Således stopp av Nannabad ger två byggen som passar bättre och gör alla nöjda (utom 0,01 %) och tillväxten främjas mer. Samt ger förtroende för politiken, också bra för utveckling.

Ni som läser detta, sprid det gärna så när det ut mer, kanske facebookare kan göra att det når utanför Umeå också. Och påverka Umeås politiker till slut, många bäckar små….

I nästa vecka kommer blogg bl a om hur Umeå kan bli världsförst med 100 m simkanal med strömmande vatten där denna evolutionerar siminlärning, motionssim, rehabsim träning och tävling samt ger nya leksimsnöjen och vattenlöpning på nytt sätt.

Nu blogghelgledigt (kanske).

E-post från förälder

Jag håller med fullständigt. Jag har ett par ggr den senaste tiden passerat kv. Nanna på olika tider. Nu på hösten med mörker och regn blir det än mer uppenbart vilken olämplig placering det är för en anläggning som till stor del inriktar sig mot barn och ungdomar.

Nanna trafikfarligt - mörk

Nanna brev 1Nanna brev 2Nanna vykort

 

2 kommentarer

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Jo, fullt upp, bl a med att arbeta för min simkanalsidé och erbjuda den som något bättre för umebor och besökare. Samt en massa annat som jag inte ha anledning att blogga om + familjeliv och fritidsaktiviteter. Ang. Nannabad så växer motstånd på fler håll och även Kulturvävensatsningen blir invävd. Så det är fler saker i Umeå som berörs med detta allt dyrbarare badplaner när de tvingar annat i Umeå att strykas, t ex snöröjning i vinter. Därför behövs att fler ”tjatar” om att få stopp på Nannadopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.