Umeås Bästa av Löfvén, Stefan och S- partiledare kan det bli om S här vet att deras högsta ledare känner till den miserabla trafiken kring Nannabad.

Umeås Bästa av Löfvén, Stefan och S- partiledare kan det bli om S här vet att deras högsta ledare känner till den miserabla trafiken kring Nannabad.

Han var först att svara av partiledarna på mitt brev nyligen. Här säger Stefan Löfvén att han läst brevet och hänvisar till ansvariga politiker och tjänstemän. Och samma får denna blogg ha som budskap, att det ansvariga läser mitt brev (fås i diarium hos partier/riksdag/regering).

Nanna Löfvén 2

Nedan är hela svaret från Socialdemokraternas partiledare och värt att notera är det Stefan Löfvén säger: ”Jag bär med mig dina synpunkter i mitt fortsatta arbete.” Och längst ner om att med ”…innovation och en stabil ekonomi bygger vi framtidens Sverige.” Dvs han kan bli intresserad av mina ”simmovationer” och av hur instabil en Nannabadekonomi ser ut att bli.

Nu blir det att vänta på övriga partiledares svar. En annan från regeringshåll jag fått svar är från civilminister Stefan Attefall (KD) om att använda 1948 års stadsplan för att slippa göra ny detaljplan och slippa allmänhetens insyn och påverkan. Så det blir alltmer känt på rikspolitisk nivå att detta Nannabad ifrågasätts. Kanske är det detta som behövs för ett om- och nytänkande.

Här under är bild från de brev jag skickade och länk till en blogg om brevet till partiledarna i riksdagspartierna,

Nanna Löfvén 1
http://blogg.vk.se/umeas-basta/2013/10/25/umeas-basta-brev-dessa-om-partiledare-i-riksdagspartierna-bryr-sig-om-barnens-val-och-riktlinjer-ges-for-idrottsanlaggningars-lagesvillkor-2/

Umeås Bästa Brev? Dessa om partiledare i riksdagspartierna bryr sig om barnens väl och riktlinjer ges för idrottsanläggningars lägesvillkor.

Så här skrev jag i slutet på blogg med bilder om trafikrisker vid ett Nannabad:

Eller behövs det information till regering och riksdag för att få riktlinjer för idrottsanläggningar EJ vid trafikfarligheter, miljödåligheter och alkoholomgivning? När Umeås partier utom Miljöpartiet och Arbetapartiet inte verkar vilja förstå problemen.

Därför får samtliga partiledare/spårkrör dessa brev med blogginnehållet. Blir M-Reinfeldt först med svar om att värna barn och ungdomar i Umeå (och hela Sverige genom rikslikare?) Eller S-Lövfén som har Norrlandsblod i sig? Eller Miljöpartiet som har det lokala MP som ogillar miljöfarorna och är emot Nannabadläget. Eller…?

Statliga bidrag ger anledning att staten också bryr sig här, då dåliga och farliga lägen ger färre unga utövare och sämre ekonomi samt ojämlikheter idrotter emellan. Då får gärna Umeå bli föregångare och nytt och säkrare bad/sim-läge blir effekten.

Nanna partiledare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.