Umeås Sim/Gympa-Hus + Sporthotell, utmaning för näringslivet under 2014; på Campus, Nolia, I 20 eller Nydala. (Nanna får bostäder med P-garage)

Umeås Sim/Gympa-Hus + Sporthotell, utmaning för näringslivet under 2014; på Campus, Nolia, I 20 eller Nydala. (Nanna får bostäder med P-garage)

Idag i VK skriver Pernilla Eriksson, ordförande i hallgruppen, Umeå gymnastikförening och styrelseledamot i Svenska gymnastikförbundet. debattinlägg om ett Gymnastikens Hus/Motorikens Hus och öppet för samverkan med andra idrotter. Se nedan länk och ingress.

http://www.vk.se/1079265/profilera-umea-med-ett-gymnastikens-hus

Profilera Umeå med ett Gymnastikens hus

DEBATTARTIKLAR Gymnastiken saknar lokaler. I hela länet. Med ett Gymnastikens hus/Motorikens hus i Umeå skulle nya spännande möjligheter att sätta kommunen på kartan finnas. Därtill inte bara i Gymnastiksverige. Umeå kunde då fullt ut profilera sig som staden där man verkligen satsar på barn och ungdomars glädje, hälsa och utveckling.
Det skriver Pernilla Eriksson, ordförande i hallgruppen, Umeå gymnastikförening och styrelseledamot i Svenska gymnastikförbundet.

Det ger näringslivet chans att tävla om bästa förslaget (likt ett Staden-mellan-broarna-upplägg) och visa under 2014-året så att både umebor och utombys, även från utlandet, yttra sig, bli valfråga så att allmänheten får inflytande och ett nytt och fräscht fullmäktige får besluta och ett 2015 tar vid med kultur för sport och motion där det passar bäst.

I idrotts- och fritidsområden, som Campus, Nolia, I 20 och Nydala, se nedan illustrationer.

SIMlägen i Umeå 3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.