Umeås SM-chanser för SM-veckor! Gammlia Idrottscentrum för Skid-SM och vinter-SM-vecka samt Campus Sportcentrum för Sim-SM och Friidrotts-SM i sommar-SM-vecka.

Umeås SM-chanser för SM-veckor! Gammlia Idrottscentrum för Skid-SM och vinter-SM-vecka samt Campus Sportcentrum för Sim-SM och Friidrotts-SM i sommar-SM-vecka. Plus andra sporter där och annanstans. Här är olika lägen: Nolia, I 20, Haga/Gammlia, Campus och Nydala – men inte idrott i kv Nanna (se bloggar nedan)!

50:a i Nannabadbygge godkänns inte av Svenska Simförbundets regler för långbane-SM och därmed fås inte en SM-vecka sommar. Med bostäder på grusplanen vid Skid-Stadion på Gammlia kan inte Skid-SM fås och som följd ingen SM-vecka vinter. Allt detta bör vara känt för berörda idrottsklubbar i Umeå, men kanske inte politikerna, därav tron på fler SM-veckor i framtiden.

Och bakom alla dessa risker att missa detta ligger 2014-årsansökan som hade med ett ”Badpalats” i centrum, med 50:a som redan i badutredningen underkänts för placering på kv Nanna. En utrednings kunskap som sedan kördes över av partierna S-V-M-FP-C-KD medan Miljöpartiet och Arbetarpartiiet hela tiden sagt nej till Nannabad. Kan ju vara värt för umebor att påminna om inför kommunalvalet i höst.

Nanna 5 lägen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.