Umeås Underlägsna Nannabad mot Sundsvalls Himlabadet i bilder som talar emot Umeå – 1/3 i storlek och emot Paradiset i Övik, 1/5 = 20%!

Umeås Underlägsna Nannabad mot Sundsvalls Himlabadet i bilder som talar emot Umeå – 1/3 i storlek och emot Paradiset i Övik, 1/5 = 20%!

2014-ansökan om Badpalats, större och bättre än Paradisbadet (nu Paradiset) i Övik, är för Nannabad 1/5-mesyr, se flygfotobild och illustration, och jämför längst ner i följande bilder. Se här hur Övik har det badprospektet i Umeå 2008 ställde krav på för Nannabad, ”stark attraktionskraft” och ”nyskapande”, men ges inte i Umeå, tvärtom snarare.Nanna badprospekt ävbad

Nanna Paradiset bild-ill

Lika illa för Nannabad är jämförelse med Himlabadet, nedan flygfoto i mitten, ute 50:a t v och simhall-25:a t h samt sporthall ovan. Därefter broschyr över 2 500 kvm äventyrsbad, foto inifrån med vatttenrutschar utanför i bakgrunden och surfrum t h (syns ej på bilden).

Därunder inifrån Himlabadet med simkanal och ”andra äventyr. Att jämföra med 750 kvm ”familjevattenlek” i datorbild i Nannabad, och ritning över detta instängt mellan omklädning och 50:a och vattenrutsch längst bort i eget rum.

Underst läget mitt i trafiktrångt centrum i Umeå utan utveckling som i Sundsvall har med andra idrotter intill. Plus inga trafikfarligheter som här, och växande sådana samt sämre luftmiljö.

Nanna Sunddsvall nyttNanna badprospekt ävbad     Se här hur Sundsvall har det badprospektet i Umeå 2008 ställde krav på för Nannabad, ”stark attraktionskraft” och ”nyskapande”, men ges inte i Umeå, se längst ner.

Nanna Himlabadet

Nanna Himlabadet 3

Nanna Himlabaadet simkanal

Nanna Erseues 3Nanna badprospekt ävbadNannabad UTAN ”stark attraktionskraft” som krävts politiskt och ”INGET” nyskapande!Nanna äventyr Umelagun

Nanna krog trafik 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.