Umeås Toppnyhet i VK: 200 000 kr för bajskrångel och latrinhistorien. När når 100 mkr i överytor i Nannabad-bygge, 500 ggr mer, VK:s topp?

Umeås Toppnyhet i VK: 200 000 kr för bajskrångel och latrinhistorien. När når 100 mkr i överytor i Nannabad-bygge, 500 ggr mer, VK:s topp?

200 000 för bajskrångel

UMEÅ Kommunen har hittills inte tjänat någonting på att ta bort hundlatrinerna – i stället har den förlorat pengar. 0

200 000 för latrinhistorien

Kommunen har hittills inte tjänat någonting på att ta bort hundlatrinerna – i stället har den förlorat pengar.

Det känns nästan som 1:a april fortsatte igår den 3 april med ovan ”toppnyheter”. Men det är fullt allvar med grävande i latrinernas historia, nuläge och framtid. Inget fel i det, det har nyhetsvärde, särskilt som Umeå och kommunen (förhoppningsvis) är ensamt i Sverige (och världen) för denna i klartext ”skithistoria” som inte hade behövt hända om man inte ”silat mygg och sväljt kameler (=Nannabad) utan också grävt i badgropen.

Ändå finns flera stora fiskar under ytan i badplanerna, väl synligs om man tar på sig simglasögona, t ex i kommunfullmäktige obeslutade överytor om 3 000 kvm motsvarande 100 miljoner kronor, 500 (!) ggr mer är latrineras 200 000 kr, outredda (trots löften) miljöutredningar, trafikfarligheter vem som helst kan se, missade 50:a-SM med som följd ingen SM-vecka sommar, miniäventyrsbad, kommunbyggt privat jättegym (1 600 kvm), etc..

HÄR ÖVERYTOR OCH ANNAT I NANNA-BAD-EKONOMI ATT GRÄVA I SOM LATRINERNA VK: EKONOMIN – BADBOLAGET: ÖVERYTOR  – FRITIDSNÄMNDEN: DYRARE DRIFT

Nanna VK-ekonomi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.