Umeås Publikfest för Sim-SM, inte i centrumtrafik med faror utan i trygg miljö, se Sundsvall, Gammlia vid Skid-SM och fås på Campus.

Umeås Publikfest för Sim-SM, inte i centrumtrafik med faror utan i trygg miljö, se Sundsvall, Gammlia vid Skid-SM och fås på Campus.

I desperata försök (se tidigare blogg) att klara ett Sim-SM på långbana, 50 m, i Umeå förskönas, eg. förfalskas, verkligheten i en illustration utan farorna i trafiken för aktiva som ska röra sig 200 m mellan VIP-tält och bassäng ut och in och in och ut. Se därunder från Sundsvall hur en SM-anläggning fungerar med närhet och trygghet som ger den publikfest ett Sim-SM ska vara.

Se också från Umeå SM-vecka vinter i år med SM på skidor vid sporthall ”vägg-i-vägg” med skidstadion, nära, tryggt och publikt. Och se längst ner vilka SM-sommar-vecka-möjligheter som skapas på campus med friidrott och simning ”vägg-i-vägg”, främst i Sverige då medan VIP-SM i stan är sämst, och mest riskfyllt.

MEN först se denna illustration med farorna särskilt för de många barn och ungdomar det nu byggs för med ett Nannabad, det borde förbjudas i riktlinjer både från Fritidsnämnden i Umeå kommun  och Riksidrottsförbundet, då faller VIP-SM i stan direkt. Så därför..

Nanna krog trafik 2

…dags för nya SIMTAG i Umeå, skapa SIMARENA på campus för bästa SM-veckor!

Nanna VIP-SM

Nanna SM-vecka S-svall

Nanna SM skidor ill

Nanna Sportesplanad 1

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.