Umeås Lyssnande tjänstemän insåg misstag för mitt medborgarförslag om trafikutredningar för Nannabad och bereder förslaget på nytt. Därmed ges chans för allmänheten, partierna och medierna att syna riskerna med att dra in så mycket trafik och barn och ungdomar mitt i farligaste delen av Umeå, se här + tidigare blogginlägg.

Hej Urban,

Tack för ditt mail. Efter att ha tagit del av det har jag konstaterat att förslaget till beslut är otydligt formulerat. Den trafikutredning som hänvisas till i förslaget till beslut ingår alltså i tidigare samrådshandling och är inte antagen. Den finns tillgänglig via kommunens hemsidahttp://umea.se/download/18.232bb3eb132b9e0c2ca800048113/1361887889078/RA_Trafikanalys_Badhus_Ume%C3%A5_Ver_1+1.pdf

Jag ber om ursäkt för otydligheten i förslaget till beslut och av den anledningen kommer ditt medborgarförslag inte att beslutas i kommunstyrelsen 12/8 utan ärendet kommer att beredas på nytt för att korrigera informationen.

Vänliga hälsningar

XY (Umeå kommun)

DETTA BESKED ÄR TACKNÄMLIGT FÖR SÄRSKILT BARN OCH UNGDOMAR SOM DRAS IN I UMEÅS MEST RISKFYLLDA TRAFIKOMRÅDE OCH, FÖRHOPPNINGSVIS, LEDER DETTA TILL NYA UPPDATERADE UTREDNINGAR OCH MÖJLIGHET FÖR KOMMUNPOLITIIKERNA ATT INSE ATT EN BAD- OCH SIMANLÄGGNING INTE SKA LIGGA MITT I CITY OCH TRAFIKEN DÄR. FINNS OCKSÅ ÄN STÖRRE ANLEDNING ATT DETTA BLIR EN FRÅGA I VALRÖRELSEN NU.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.