Umeås Allians största chans vinna Umeåfans som en dans är stopp för Nannadopp och bygga för simlopp och gympahopp i samma huskropp.

Umeås Allians största chans vinna Umeåfans som en dans är stopp för Nannadopp och bygga för simlopp och gympahopp i samma huskropp.

Denna dikt blir verklighet om de borgerliga partierna visar enighet för idrottens bästa i Umeå, inte som 2007 när partierna S-V-M-FP-C-KD beslöt om centrumläge som inte betts om från simhåll och inte som 2014 med S-V-förslag om Gymnastikens hus på ej ansökts lägen i en ny hugskottspolitik, plötsligt hitta på utan förankring i idrotten.

Nanna simgympa hus 2

Än mer röster i kommunvalet vinner Alliansen på kombination simning och gymnastik i samma byggnad som gör 1+1=4 genom en simgympahall och en gympasimhall utöver simarena och gympahus. I ovan modell kan simningen med öppningsbar vägg använda gympalokalen för tillfälliga läktare och klara SM-pubklikkravet och gymnastiken få tillgång till övningshoppande i vatten samt samverka idrotterna emellan i konstsim som innehåller både gymnastik och simning.

Med detta på campus vid IKSU och nära friidrottsarenen skapas förutsättningar för en SM-vecka sommar som överträffar Sveriges tidigare genom sammanhållenheten på Campus, Gammlia och Nolia för många grenar. Visar sedan allianspartierna vägen för en av- och utveckling av badbygget i stan till något annat som näringslivet vill förverkliga, ger detta tillväxt inte bara i pengar utan i än fler röster för ett möjligt maktskifte i Umeå kommun.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.