VK:s gamla badnyhet – webbkamera för Nannabadbygge – ger fler som ser trafikfarorna för barn/ungdomar och större anledning att yttra sig (senast 30/9) om trafiksäkerhetsprogram i Umeå med mål att minska olyckor!

Följ badhusbygget på nätet

… realtid via en webbkamera. Kameran är uppsatt … kameran till en ny plats, nu sitter den 

http://www.vk.se/1271294/folj-badhusbygget-pa-natet

VK har rapporterat en hel del om Nannabad sedan det plötsliga beslutet januari 2007 om att badpartierna S-V-M-FP-C-KD enades om ett läge inget parti förordat (blev överens om ett man tyckte lika lite om i st f för att i demokratisk ordning rösta fram ett bästa-läge!). Men nyheten om webbkamera för badbygget är nog den äldsta nyheten då det kommunala badbolaget för snart ett år sedan på sin hemsida informerade om webbkamera vid grävandet i november 2013.

Ändå, bättre sent än aldrig så att alla nätläsare (över hela världen f ö, finns inget PLUS för ”nyheten”) kan studera hur fel och farligt det är att dra in barn och ungdomar i ett trafikläge dagis-skola-fritids aldrig godkänts av kommunen men nu en annan skola – SIMSKOLA för alla åldrar byggs där! Som då ge större anledning att yttra sig om trafiksäkerhetsprogram för Umeå (till 30/9), se tidigare blogg igår, nedan. Så att fler tar barnens parti här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.