Nöjes- och festarstråk Scharinska + Hotell Mimer + Guitars + NO! förbi Nannabad = Olämpligt för barn/unga!

Första raden nedan är ur Umeå kommuns konsultrapport utanför Nannabad, som en söndag morgon på sommaren utan trafik och ett fåtal cyklar. Eller få besökare pga trafikfarligheter kring hela badkvarteret? Nej, bara en typisk illustration av byggande där flöden av människor och trafik i verkligheten inte finns med.

Nanna festarstråk 2

Sådant flödesschema syns nedan som ger ”trafik” förbi badentrén i nöjes- och festarstråk med Scharisnska Villan, Hotell Mimer, Guitars och Norrlandsoperan, plus avstickare till Vänortsparken och Systembolaget, tur och retur. Klart olämpligt för barn och unga här.

Nederst visar människor med krockrisker vid P-hus-in/utfart som ger ytterligare farligheter. Utrett och analyserat och bedömt? Nej! Med sådana här beskrivningar för badlägesbeslutet i centrum, så hade detta aldrig godkänts pga det olämpliga för barn/ungdomar.

MEN nu kan allt komma med i nytt trafiksäkerhetsprogram med särskilt inriktning på barn/ungdomar (se tidigare bloggar). Och med ”Nej, aldrig!” som föräldern i förra bloggen ges säkra skäl för stopp av Nannadopp!

Nanna krog drog

Nanna krock SB - 3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.