VATTENGLÄDJEN för ett Umeås simparadis, en glädje med vatten i olika former och för alla åldrar. Näringsliv, gör simvågen för Umeå!

Vattenglädjen blir Umeås simparadis i friluftsläge när badpladasket på kv Nanna sänks av ekonomityngd, luftmiljöproblem och trafikfaror. En glädje med vatten i olika former och för alla åldrar, se bildcollage ur badeldoradot Lalandia i Danmark + vid utemiljö för utveckling.

Nanna Lalandia

Simkanal med strömmande vatten, vattenfall med vågor, vattengympa, lek och stilla vatten. Så ges i mina simidéer här + 50:a och simkanal för simskola, motion, elit och vattenlöpning. NÄRINGSLIV I UMEÅ – BJUD PÅ BADBYGGET – GÖR OM – OCH SKAPA SIMVÅGEN!

Nanna vattenfall

Extra attraktiv är simkanalen, flerflexibel med simbanor, 25 och 50 m, sprintsim, filmsim…

Simkanal med Simmovationer 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.