Källarrelax mot IKSU Spa/relax i tre plan + utemiljö = IKSU vinner! Ytor blev över – därför Umeårelax i källare.

IKSU Spa/relax finns i tre plan, källare för omklädning samt relax, mm ytor, även gym, i två våningar ovan jord + skön utemiljö och Skulpturparken nära. IKSU vinner överlägset på flera ”plan”, se nedan bilder, karta över huset och beskrivning därunder. Här finns anledning för medier och politiker att granska hur detta misslyckande gick till med källarrelax i Nannabad.

IKSU_spa_overview_web1

Ett svar jag fått är från C-ledaren i Umeå, Mattias Larsson, även badbolagsstyrelseledamot, att det blev ytor över så därför fylldes dessa upp med 400 kvm relax, mer intresserat var inte politiken (liksom för stort och bra äventyrsbad samt SM-50:a som klarar SM-krav). Således finns det allt fler orsaker till att tänka om och göra nytt för bad, simning och relax.

Nanna IKSU Spa

Entrén och receptionen (gul markering) ligger mitt emellan träningssalarna Spiritus och Terra. Hiss till samtliga våningsplan hittar du i anslutning till receptionen. I receptionen kan du även köpa hudvårdsprodukter, badkläder, hänglås etcetera.

Källarplan

Omklädningsrum i anslutning till träningslokalerna ligger i källarplanet.

Plan 1

En halvtrappa upp från receptionen på plan 1 till höger ligger gymavdelningen, ingång till salarna Spiritus, Terra och Inspiro (tidigare Cykelsal, numera avsedd för Indoor Walking). Till vänster på plan 1 finns Caféet med ljusrum, relax med bastu och ångbastu, behandlingsrum för spabehandlingar och massage, vattenmassagebädd  och sist men inte minst Baltiska havet med bassäng och varm källa.

Plan 2

På plan 2 finns till höger cykelsalen Ignis, behandlingsrummen för fysioterapeutiska behandlingar, och våra konferensrum Rubellus, Galbinus och grupprummet Ambrosia. I anslutning till trapphuset hittar du klubbrummet där du kan slå dig ner i en fåtölj, läsa en stund och varva ner.

På plan 2 till vänster finns Galleriet, solrummet Aerius, relaxen Foris Lacuna med varma källor ute och inne, bastu och ångbastu, omklädningsrum spa dam och herr samt ett allergiomklädningsrum för damer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.