2015 Idrottens År i Umeå: Campus Idrottscentrum av världsklass och SM-50:a! Erbjud näringsliv Nannabad.

IKSU sommar-vinter

Efter kulturhuvudstadsåret 2014 passar 2015 och följande år för Idrottens År i Umeå då Umeå universitet blir ett av tre Riksidrottsuniversitet fr o m 2015. Campus med europastora IKSU Sportcenter, välkänt Idrottmedicin och en Idrottshögskola, ger Umeå bästa förutsättningar för att skapa ett idrottscentrum av världsklass. Miljön inne får högsta betyg som verkligen välkomnar besökare (se simhallen och foajé i bildcollage).

Nanna IKSU vinter

Än attraktivare i kontrast till Nannabad inträngt i farlig citytrafik med mörkade fönster pga insynsproblem i stan och ej SM i 50:a så att SM-veckan sommar missas. Campus har fler lägen, väster-norr-öster, för en simarena som med smartness klarar SM-publikkraven. T ex ihop med ett gympahus och flexibla läktare som finansieras med att Nannabadbygget erbjuds näringsaktörer för annat bättre passande centrum än bad för barn/ungdomar.

IN-SE BILDERNAS VERKLIGHET – BYGG SM-50:A PÅ CAMPUS OCH BLI VÄRLDSBÄST!

Nanna Campusläge - version 4

Nedan läge Norr för simarena-50:a mellan friidrottsarenan (t v) och IKSU-hallarna (t h).

IKSU Campus vy friidrott

Nanna 9 Norrv Badb. Simhusjpg - version 2

Ovan är inträngt Nannabadbygge med instängt äventyrsbad utan fönster. Nedan t h invändigt från annan simhall som illustrerar hur det i Umeåbad blir med mörkade fönster pga behov att skydda från insyn pga stadens vimmel av folk, mm.

Nanna badbunker jmf

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.