Lovande Sarah inför VM i lyckat sim-SM i Sundsvall under SM-veckan

Simmar-Sarah Sjöström, Södertörns SS fortsatte sitt segertåg i SM-simningarna på långbana, 50 m, när SM-veckan i Sundsvall avslutades på söndagen. Totalt sex guld på lika många starter. Och trots hårdträning, ett pass varje dag, lovade tiderna gott in för VM i Kazan, Ryssland om en månad. 52,97 på 100 m frisim, startsträckan var säsongbästa berättade en mycket nöjd Sarah för media.

Nanna Sarah SM b

Då jag var med på fredagens och lördagens finalplats fick jag bilder på fjolårets Jerringprisvinnare (och autograf dessutom) för ovan collage, där uppe t v är från Svenska Simförbundet, Sarah i starten samt tillsammans med OS-guldmedaljören Lars Frölander vid prisutdelning. Nederst SM-bassängen och min selfie i fönsterspegel. Som får vara mitt tack till ett lyckat SM i Sundsvall under SM-veckan och att få se en världsstjärna ”live”.

Mittbilden visar 50:an vid Himlabadet, äventyrsanläggning med landets längsta inomhus-simkanal, 70 m, ihopbyggd med Sporthallen där fler SM-grenar avgjordes och visar hur Sundsvall samlar olika idrotter och även utomhus. Värt för Umeå att fundera på…?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.