Skärmfri zon i Umeå simhall – oklara budskap och utan politiskt beslut!

På ytterdörrarna till Umeå simhall står om det skärmförbud (för mobiltelefoner, etc) som enligt medier beslutats om. Men Fritidsnämndsprotokoll har inget om detta och ingen utredning som vid politiskt beslut om ej förbud för badklädsel utan överdel för ett år sedan, ”bara-bröstfrågan”.

Oklara budskap gäller informationen. På svenska står om skärmfri zon ”inne i simhallen” och på engelska i ”swimmingpool area”. Det första kan tolkas förbud i alla delar av simhallen, även entré och foajé medan på engelska i bassängrummen, men tillåtet i övriga delar, t o m omklädning, mm.

Bäst vore att fritidsnämndspolitikerna i kommunen behandlar denna fråga för att undvika oklarheter för besökare och personal samt se om förbudet är rimligt i längden.

Nanna charmfri

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.