Insiktsfullt&Utsiktslöst för Umeåbad! Bästa utsikter: Omgör bad och bygge!

I VK:s TV-filmning nyligen från Nannabadbygget i Umeå syns tydligt hur Umeåbadet blir ”insiktsfullt” i bassängrummen från gatumiljön utanför. Andra bad i landet ligger skyddade från sådan publik omgivning. Mittenraden t v är från Borås Simarena med inne-50:a och utomhus-50:an intill. T h är Umeå simhall med Gammliamiljön. Således ”utsiktsfullt”.

Nanna insikt-utsikt

”Utsiktslöst” blir inifrån Nannabadbygget med bara husväggar, gator, bilar, trottoarer och folk utanför, se ovan. I mitten ”utsiktsfullt” från Mimerhotell över badande/simmande. ”Insiktslös” planering blir slutsatsen. Bästa utsikter är omgörning för bad och bygge! FÖR ANNARS RISKERAS IN- OCH UTSIKTSSTOPP MED FÖRDRAGET SOM I NEDAN…

Nanna insikt fördraget

(Bilder och ill.  är från VK:s TV-film och kommunhemsidor – utom Umeå simhallsbilden)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.