Kunskap och turism från k-råd = simkanal för evolution i Umeå?

8/2 hade jag blogg om simkanal för evolution av simmandet och bloggen hamnade mellan Umeå kommuns högsta makthavare, kommunalråden Hans Lindberg (S) och Anders Ågren (M). S-ledaren skrev om kunskapsintensiva företag och M-dito om fler turister i Umeå.

Nanna kråd simkanal c

Simkanal och ”simmovationen” att lära sig simma lättare och snabbare handlar om djup och bred kunskap, teknik-pedagogik. Strömmande vatten i en simarena kan attrahera turism vida ifrån om Umeå blir först i Sverige, än mer med springsim för alt. träning och rehab.

Om Lindberg och Ågren (och övriga gruppledare) hör av sig visar jag mer och svarar på frågor.  Se även tidigare bloggar. Och i en kommande om just Umeå och Idrott&Turism.

PS. Medier är också välkomna att ta del av dessa simidéer för utveckling av Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.