Examen för umemedier: Djupdyker i badbygget eller skummar på ytan? Svar efter visning onsdag 8 juni. SIMMA (inte) LUGNT!

”Examen” blir det för Umeås medier onsdag den 8 juni vid visning av bad-sim-gym-komplexet med ett P-hus som heter Navet och samma för badbygget. Så associationerna till ”bilhus” i Umeå och busstation i Sundsvall kan då knappast ge godkänt och som i cykel-nav – trångt – symboliskt nog med trafikträngseln kring kv Nanna, underkänt vid entrén.

Underkänt också med två P-hus i och vid, illa miljömässigt, särskilt alla unga passerande avgas-, buller- och riskmiljöer till/från aktiviteter. Så Umeåjournalister och fotografer, syna och fota, även från Mimerhotellets restaurang. Se Umeå Föreningsråds utegranskning av och råd till Umeå kommun, 31/5, http://www.vk.se/1735325/navet-en-fara-for-folkhalsan

MVG i bad-examen

Gör mediafolk simtur, skumma inte bara på ytan utan gör rejäla djupdyk bokstavligt/bildlikt, så blir det intressant för läsare, lyssnare och tittare om napp för stor nyhet att sprida likt ringar på vattnet i bad- och simsverige. SIMMA (inte) LUGNT, är mitt motto, ta gärna till er det. Tas allt nedan med blir det MVG i bad-examen. Mer kommer i blogg av oanade mått..

Nanna frågor collage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.