Umeåmagiskt med SwimJogg Arena – av idéer ute i världen – först i Umeå!? Genom ett Umeå Vill Mer ”Sim”.

Sporten i VK/Folkbladet kallar mig idéspruta för mitt senaste projekt och det har blivit en del genom åren och flera förverkligade, faktiskt. Nyligen kom personalkooperativet Professorn i Umeå med sin campusförskola om åtta avd i två plan kring ett innetorg, en dagismodell jag skapat och utvecklades i innovationsprojekt vid Uminova Innovation här i Umeå.

Nanna swimjogg ide

Så med ett nytt projekt, nu nytänkande för badhus/simhall/simarena, en swimjogg arena här i Umeå är detta magiskt i sig liksom det blir magiskt att kunna simma eller jogga eller gymma eller flyta med eller köra ”simtoughest” i motström. Eller allt ihop och därefter vila och se andra träna sammalunda.

Magic SwimJogg Arena kommer av idéer ute i världen + lite nytt (joggbanan runt om), se nedan. T v ritning och bild från simkanal-arna i norra Finland och nederst t v ”sim/gym”-hotell i Köpenhamn. T h Sundsvalls Himlabadets rundkanal där jag i småbilderna simmar med och mot. Längst ner t h en avlångformad simkanal utomhus i vattenland ute i världen.

Nanna Swimjogg coll b

Härunder Sportens Gunnar Johnssons beskrivning av Magic SwimJogg Arena. Som kanske genom nätet når ut över jordklotet och kan finna intressenter/aktörer där. Fast mest hoppas jag på svenskt intresse i allmänhet och ett Umeå Vill Mer ”Sim” här i  synnerhet.

NAnna Swimjogg VK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.