Ohållbar bad-miljö i Umeå! Badbild stoppar SM-vecka då SM ses ej i fönster! Sök 2020/ute-50:a Nydala

Pressvisning av badbygget för Umeåmedier idag onsdag 8 juni kl 13 – 15, som jag inbjudits till av två medier att få simma och vara i en panel för att få frågor och ge synpunkter. Men jag tackade nej då det är inomhus och en 50:a är bra (men i fel läge), har kämpat hårt genom åren för den och kämpat mot krafter som velat stoppa den (bl a en del politiker).

Men läget/placeringen är FEL, FEL och FEL så vid en pressvisning av omgivande miljö ställer jag gärna upp för medier. För att ge dagens visning lite uppslag för en utegranskning är här bristerna som i sig räcker för att stoppa badbygget för barn och ungdomar.

Obehagligt med kroglivat nära barn/ungdomar i promenad buss t o r bad/sim-entréer.

Farligt med den ökande trafiken för cyklande till/från badbygget passerande bilar/bussar.

Ohållbart miljömässigt med lämna/hämta i P-hus då inga stoppplatser finns vid gator.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MEN ÄN VÄRRE, BADFOLK I FÖNSTER = SYNLIGT OCH OLUSTIGT – GER FÖRDRAGET? (Dubbelklicka, se risker att kunna fota/identifiera personer därinne utan deras vetskap.)

Mer behöver inte sägas, bara ses. Se störande solljus i 50:an. Det måste dras för (görs på Umeå simhall vid västersol och persienner för). Då kan inga åskådare se från trottoarläktare (kan ändå inte se pga reflexer). Så publikplatser långt från krav och SM-stopp = Umeåflopp!

Dags att Umeå drar tillbaka ansökan 2018, tänker om – sök för 2020 när individuella friidrotts-SM kan vara med och Umeå fått en ute-50:a på Nydala med läktargodkänt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.