AKVARIUMeå. Dags för insynsskydd! Se Hörneforsbad: idealläge = utemiljö.

AKVARIUMeå betyder insyn genom fönsterna i 50-m-bassängen i stan med människor som kan betittas – mera än konstverket på väggen som kulturnämnden vill ska beses utifrån(!) – från Östra Kyrkogatan och Skolgatan. Och riskera bli fotade/filmade utan att man därinne märker något. Detta är badansvariga och fritidsnämndens politiker medvetna om då multibassängen mot Nygatan sägs kunna insynsskyddas. MEN VARFÖR BARA DÄR?

Nanna bad insyn

MOTIONÄRER, SKOLELEVER OCH SIMUNGDOMAR I 50:AN LIKSOM PERSONAL SKA OCKSÅ SLIPPA BETITTNING OCH RISK ATT FOTAS/FILMAS, SÅ INSYNSSKYDD BEHÖVS!

Se här, Vallabadet i Hörnefors med insynsskydd för sol som kan blända inne, men behövs ej annars då utemiljön är avgränsad – idealiskt läge vid fotbollsplan (Nordahlsvallen) samt ute-25:a och barnbassänger. (Från 1970-talet då umesimhallar fick fritidslägen.. för utveckling)

Nanna Hörenfors insyn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.