Positivt för Årets Välfärdsföretag – från ”välfärdsföretagare” + beröm!

Min blogg igår om att Umeågalan borde ha pris till Årets Välfärdsföretag där jag nämnde två ”egenskapade” fristående förskolor, Professorn Campus i Universitetsstaden (norr om Campus friidrottsarena) och Språkförskolan på Marielund, som pristagare, gav följande positiva reaktion från Vd:n för den sistnämnda, Siv Stenlund. Så här skrev hon bl a:

Hej Urban,

Så roligt att du tycker det. Mycket väl skrivet och ett utmärkt förslag! Jag kan hålla med om att man känner sig åsidosatt som företagare inom den s k välfärdssektorn, trots att vi utför samma tjänster som kommunen….

Och nämner sedan köer som visar på efterfrågan och avslutar med lite berömmande ord jag ödmjukt tar till mig:

Vilken tur att du finns och ruskar om ibland hos kommunens tjänstemän och politiker, och nu också Umeågalans arrangörer ???? Tack!

Kan bara tillägga att dessa ”kommunens tjänstemän och politiker” har jag sällan eller aldrig hört yttrat något liknande. Än?

Mitt tacksvar till Siv Stenlund avslutades med något som också är budskap till Umeå Näringslivsgala och kommunen.

Få se om det blir reaktioner från Umeågalans arrangörer och dom kan påverka kommunen till min prisidé till 2018. Vad som också behövs är att medier, särskilt VK med Affärsliv, ser allt det vi (även jag är en välfärdsföretagare) gör bra för samhällsutvecklingen. Tänk om inte Språkförskolan och Professorn Campus startat, då hade man haft köer för fyra till 4-avd-paviljonger att placera någonstans…tillfälligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.