Järnmedalj till OS-fyran, t ex Hellner och Halvarsson, idé till IOK vid OS 2008 =idrottsinnovation först i Umeå?

För 10-talet år sedan lanserade jag idén om en fjärde medalj, järnmedaljen, i tävlingar efter guld, silver och brons. Historien ger anledning, se t h i Uppfinnaren/Konstruktören.. Jag tipsade sedan Aftonbladet vid Peking/Beijing-OS 2008 och AB hade hela 1:a-sidan på Sportbladet om min idrottsinnovation, nedan t v. Och när Hellner/Halvarsson igår kom fyra nylanserar jag idén med budskap att Umeå blir först och att umemedier nappar…(Dubbelklicka och läs bakgrund och begrunda möjligheter.)

Järnmedalj AB Uppf

BRA ATT TA UPP VID MORGONPASSET 1/3 PÅ REX OM IDROTTENS INNOVATIONER? OCH ATT IDROTTSGALAN (ÅRETS IDAG) INSTIFTAR ”ÅRETS IDROTTSIDÉ” TILL 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.