Största eventet i Norrland om Sociala Innovationer, i morgon 25/4 med bok och lokala exempel, mm, på Sliperiet.

Social Innovation i Norr 25 april 2018

Välkommen till en konferens om social innovation i Norrbotten och Västerbotten! Här du får möjlighet att utbyta erfarenheter och lära dig mer om nytänkande verksamheter, metoder, tjänster m.m. som bidrar till ett socialt hållbart samhälle. Konferensen vänder sig till alla intresserade inom civilsamhälle, myndigheter, akademi och näringsliv.

Social Innovation Norr 1

SOCIALA UPPFINNINGAR HAR JAG VERKAT FÖR I 30 ÅR EFTER INSPIRATION FRÅN ENGLAND OCH SOCIAL INVENTIONS, I TÄVLING PÅ 1990-TALET,  EN BOK 2001, ETT STUDIEMATERIAL (NEDAN) OCH NU MED IDÉER PÅ EVENTET I MORGON 25/4, DET STÖRSTA I NORRLAND FÖR DESSA MER ”MJUKA” IDÉER FÖR TJÄNSTER ÄN HÅRDA DITO FÖR PRODUKTER, GENOM ”SOCIAL INNOVATION I NORR” PÅ SLIPERIET I UMEÅ.Sociala innovationer collage c

DETTA INGÅR I EU-PROJEKT OCH MED NEDANSTÅENDE LOKALA OCH NATIONELLA AKTÖRER. VID EVENTET PRESENTERAS EN BOK OM ”100 SOCIALA INNOVATIONER” OCH REDOVISAS EXEMPEL FRÅN LÄNET + ANNAT SOM INGÅR I PROGRAMMET.

DET ÄR ETT VÄXANDE IDÉ-OMRÅDE MED NYTT ENTREPRENÖRSKAP SOM GENERERAR SAMHÄLLSBYGGANDE OCH NÄRINGSLIVSSATSNINGAR, DÄR MEDIALT INTRESSE KAN GÖRA ATT DET NÅR UT TILL FLER SOM HAR NYTÄNKANDE.

Sociala Innovation Norr 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.