Miljonkrav vid Umeåerkännande av upphovsrätt, mer om osant att någon kopierat ritning och satt UBBI-logga.

VID  UMEÅ-KOMMUN-ERKÄNNANDE AV MIN UBBI-MODELL FÖR FÖRSKOLAN MISSIONÄREN (1990) RESONERAR JAG HÄR OM MILJONKRAV I REPORTAGE I FOLKBLADET (2013) OCH… (fortsättning under texten)

Missionären miljonkrav

…ÄN MER DÅ KOMMUNEN PÅSTÅTT ATT ”NÅGON” KOPERAT RITNING OCH SATT MIN FÖRETAGSLOGGA ”UBBI”, MED KLAR ANTYDAN ATT DET SKULLE VARA JAG……….

I nästa blogg ska jag visa hur ”någon” då måste ha satt dit ”UBBI” på två ritningar samt hur Umeå kommun under typbarnstugeprojektet 1988-89 godtagit min UBBI-modell, vet dess upphovsrätt för ritningar med UBBI på och min äganderätt till Missionärenritningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.