Sol+skugga för dagisbarn i Umeå… Slagskugga för förskola på Tomtebo strand rättas till? Gör så på Tomtebo gård! Se ”solstudie” – för södergård med Atrium-idé = Flex-Frisk förskola

SOL+SKUGGA FÖR DAGISBARN I UMEÅ, CAMPUSFÖRSKOLA-BERGHEM-UMEDALEN

Sol

MEN NY STADSDEL TOMTEBO STRAND VISAR SLAGSKUGGA I FÖRSKOLEPLANER.

SE OVAN MARS RESP SEPTEMBER (än mer dec-jan) pil t h – SOM KAN RÄTTAS TILL NU.

Gäller Hållbarhetsprogram Tomtebo strand Samråd

inomhusmiljöer, och genom att planera byggande så att sol/skugga/vindskydd optimeras för både byggnader och utemiljöer kan ytterligare vinster i levnadsmiljö och energieffektivitet göras.

kommer då att försätta omkringliggande låga hus i skugga en stor del av året och dygnet. Placering av byggnaden. Vi föreslår en annan placering av ny förskola sker på befintlig bebyggd mark.

GÖR SÅ PÅ TOMTEBO GÅRD – BRYT SLAGSKUGGA AV P-HUS OCH I NORRLÄGE! (pil)

Notera att det kallas solstudie, att kl 18 i april är som på em under vinterhalvåret och att Byggnadsnämnden inte yttrat sig eller i handläggning. Så dags för omtag med södergård!

T v utemiljö i skugga av förskola – höga hus i söder – P-hus i väster – t h sol nära förskola.

Och från att ha gjort fel nu göra RÄTT för inomhus och utomhus samt samband inne-ute, där jag har ovan förslag, t h, i min idébok i förskoledesign från våren 2021.

Förstora och se hur en Atrium-idé klarar frisk utformning, minimerar smittrisker och är flexibel för olika slags tomter med länkar i atriumdelen, en Flex-Frisk Förskola…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.