Så ville Umeå kommun 2011 stoppa campusförskolan – inte mötas i tjänsten utan som privatperson! Även 2004 och 2020 ”medborgare” och ”förskoledebattör” – men näringslivs-kontoret ser mig som företagare…

Nedan är om ”innovationen” campusförskolan, Professorn Campus, 2016, som Umeå kommuns ordförande i För- och grundskolenämnden, Margareta Rönngren (S), den 16 juni 2011, såg som ett ”spännande projekt.”

.

Då visste S-ordföranden inte om mitt initiativ och engagemang för projektet där min campusmodell var grunden och personalkooperativet Professorn ville förverkliga mha innovationsmedel via Uminova Innovation, där Umeå kommun ingår som part.

Det framgick i e-postdialog senare i september samma år 2011, se svar från MR 28/9.

Om F-o-G-ordföranden Rönngren var medveten om försök till stoppande av hela campusförskoleprojektet på tjänstemannanivå, vet jag inte.

Så försöktes och syns ur nedan e-brev  om en anställd uppmanad av arbetsgivaren Umeå kommun att inte vara sådan, utan privatperson i möte med mig-företagare!

Det var 22 mars 2011, sex månader före ovan e-brev från S-Rönngren.

(Detta kom till min kännedom först för ett par år sedan).

Men att vara privatperson, medborgare, ansåg Margareta Rönngren tidigare 2/4 2004, om träff med politiker och tjänstemän. Men brevet fick jag i mitt företag, UBBI-konsult…

Samma 18 år senare, 20/10, av förvaltningschef Karin Isaksson på Fastighet i svar till mig som ”engagerad Umeåbo och förskoledebattör…” och sedan avvisas mina erbjudanden.

Här mer om innovationsprojektet ”Campusförskola” i Umeå i VK-reportage april 2016 och turerna kring detta.

Här nedan den utveckling med ”corona”-anpassning jag 2020 försökta intressera kommunen för, som företagare, än utan gensvar.

Och samma ointresse ett år senare, 2021, för idébok i förskoledesign, bara..

…näringslivskontoret har tagit emot boken och ordnat möte med mig, som företagare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.