SM-veckan: Se mosaik i simbildande i 50:an – riksberöm av arrangemanget – men inget i lokalpress i fredags…

Här mosaik i ”simbildande” från SM-veckan simning i och vid 50:an. T h entré för publik och därunder uteytor för simmarna.

I mitten tävlingsbassängen med olika lopp, starter, målgång och vinklad lodrät.

T v två USS-huvudansvariga för SM-planeringen, USS:s sekreterare Adrian Bengtson och USS-sportchefen Camilla Johansson-Sponseller. Därunder prisutdelaren och Umeå SS:s hedersmedlem Lasse Edstedt i selfie med Arenasäljare.

Nederst klubbens första heltidstränare hösten 1972, Lennart ”Leppe” Sundewall, nu i Vänersborg och simtränare där, ett halvsekel senare!.

Här får han igen en förlorad ryggsäck med komiska förvecklingar som vi båda har roligt åt.

T h press och simförbundsfolk på VIP-läktare och härunder från simsajten simma.nu med Bosse Hultén som refererar SM:et och redovisar resultaten, se

https://simma.nu/

och lördagens lopp på

https://simma.nu/simm%C3%A4sterskapssidan/dag-4-sm-ume%C3%A5-2023

Tidigare förbundskaptenen Thomas Jansson medverkar med funderingar, t ex följande positiva omdöme i fredags om arrangemanget:

När två finalpass kvarstår börjar jag så smått summera SM i mitt huvud, ord som annorlunda, inomhus, arrangörsberöm, nivå och ett härligt engagemang, ligger bra i min mun.

Medan lokala medier inte uppskattades så mycket i följande kommentar:

Jag har varit på SM-veckan sommar 10 gånger. Ett stående inslag för mig är att bläddra i lokalpressens tidningar. Det tycker jag är intressant! Tyvärr var det ganska få artiklar om SM-veckan just denna morgon och inte något om simning. Synd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.