Umeås Bästa: Åsa Ögren, S-ordförande i Byggnadsnämnden ”skakar på huvudet” åt Nannabadplaner, och kan då underkänna bygglovsansökan.

Umeås Bästa: Åsa Ögren, S-ordförande i Byggnadsnämnden "skakar på huvudet" åt Nannabadplaner, och kan då underkänna bygglovsansökan.

Detta är helt nya uppgifter (troligen känt internt) som nu nått mig, kanske genom flitigt bloggande som fått umebor att höra av sig och nu gett ovan rubrik.

Exakt vad som ÅÖ:s tveksamhet/nej kommer av, är obekant. Men i bloggen tidigare om alla trafik- och miljörisker, och outredda sådana av Umeå Fritid och För- och grundskoleförvaltningen, ligger kanske svaret.

Förvaltningarna ska vara skyldiga att analysera och bedöma till- och frånfarter för föreningsbarn/ungdomar resp förskole/skol-barn vid nya byggnationer.

NU ÄR OCKSÅ EN ENKÄT UTE BLAND FÖRENINGAR OM BL A DETTA FÖR NANNABADPLANERNA, DET KOMMUNPOLITIKERNA HITTILS UNDVIKIT ATT GÖRA!

SE MER I BLOGG 10.17

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Kjell Nilsson

    Jag hoppas verkligen att detta vansinnesbygge kommer att stoppas. Det är nästan så att jag misstänker att badhuset på Nannakvarteret är en stor orsak till att budgeten skjuts på framtiden några månader.

    Förmodligen är man inom s oeniga och behöver mer tid för att hitta gemensamma argument mot planerat badhusbygge.

    Tack för att du engagerar dig dagligen för denna fråga

  2. Urban Bengtson

    Tack för uppmuntran!

    Nannabadplanerna är nog en ”gökunge” i ”budgetboet” och man vll nog få ut denna främmande fågel mitt i stan, i trafikfarlig miljö, än farligare med V:a Kyrkogaten som bussgata till Skolgatan.

    Så om vi är fler som på olika sätt beskriver bristerna, farligheterna och en riskfylld ekonomi, kommer politikerna att ändra sig. Därför behövs att detta sägs direkt till dom, och i debatt, tips till media att granska, o s v.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.