KF-politiker i Umeå – likt aporna? – ej ser-ej hör-tiger – när politiken är tyst om e-brev – idébok – coronanalys…

EN enda av 65 KF-ledamöter har hittills svarat på e-brev av den 1/11 om radering av förskole-historik i Umeå, idébok-coronaanalys = Aporna som – ser ej – hör ej – tiger?

Det var Andreas Lundgren (S), som meddelat att han mottagit ett e-brev från mig…. Se längre ner om brevet.

Är övriga 64 som de tre aporna här: ser ej – hör ej – tiger? Kanske umemedier vill ställa frågor om ”apbudskapet” och oönskade tankar här… till fullmäktiges ledamöter.

Ur Wikipedia: Liten staty av de tre aporna.

De tre aporna, (japanska: 三猿, san’en eller sanzaru, eller 三匹の猿, sanbiki no saru) är ett gammalt motiv i japansk konst. Det föreställer tre apor, varav en håller för sina öron, en annan sina ögon, och en tredje sin mun.

Tanken att den som inte exponerats för oönskade tankar inte heller kommer att tänka sådana på egen hand är levande i Östasien idag.

UR E-BREV TILL ALLA 65 (ordinarie) LEDAMÖTER I UMEÅ KOMMUNFULLMÄKTIGE:

Hej!

Via stadshuset fick jag e-postadresser till er kommunfullmäktigeledamöter för att ni folkvalda i Umeå kommun samtidigt får denna information om förskolemiljöer i Umeå, förr, nu, och framtida och, förhoppningsvis, bättre sådana. Detta görs på två sätt.

Det ena sättet

är på min blogg på vk.se, ”Umeås Bästa..”, se

https://blogg.vk.se/umeas-basta/

och scrolla ner för mera information.

I dagens blogg (1/11 min anm. nu), även på

https://blogg.vk.se/umeas-basta/2021/11/01/umeahistoria-raderad-30-ar-av-forskolemiljoer-borta-mitt-i-planer-for-400-ar-som-staden-umea-fast-har-i-bloggen-umeas-basta-lever-den/

är om raderad förskolehistoria pga av nytt, reviderat, funktionsprogram förskola 2021.

Det andra sättet 

är erbjudande om att ta del av min idébok i förskoledesign, 24 A4-sidor med text, ritingar, bilder, mm, mars 2021. Den visar historik, nuläge och framtida möjligheter, där även ”coronaanalys” kommer med, ej med i kommunens nya funktionsprogram. Nedan om idéboken.

En del av er har tidigare erbjudits information härom och jag hoppas att dagens blogg om ”raderad” historik av Umeås förskolemiljöer samt möjlighet att bli först i Sverige med coronaanalys av byggnationer för förskolebarn, väcker intresse…

KF-LEDAMÖTER I UMEÅ = APORNA: – SER EJ-HÖR EJ-TIGER = OÖNSKADE TANKAR

OM HISTORIK OCH IDÉBOK I FÖRSKOLEDESIGN I VÅR 2021 MED CORONAANALYS…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.