Magdalena Andersson levererade

IMG_3237

I Stefan Löfvens frånvaro var det ett starkt och ideologiskt tal som levererades av finansminister Magdalena Andersson i Almedalen i går på Socialdemokraternas dag. Andersson höll sannerligen ett tal värt en statsminister. Den röda tråden i talet var jämlikhet (såväl klass som kön)  och sammanhållning och att det endast kan levereras genom välfärdsreformer.

Finansministern levererade talet på ett personligt, engagerande och aningen mjukare sätt än vi vanligtvis ser Magdalena Andersson I finansministerrollen. I går kunde vi se det glödande engagemanget för välfärdspolitiken och det stora engagermanaget för feminismen.

Tidigare under dagen hade Magdalena Andersson presenterat Socialdemokraternas första vallöfte inför nästa mandatperiod- nämligen att minst 20 ytterligare miljarder ska tillföras kommunsektorn för en välfärd av hög kvalitet i hela landet. Det är ett mycket välkommet vallöfte!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.