Umeå är en bra idrottsstad

746E5401-02A2-4F01-B921-B5806DA77320I helgen hjälpte jag till med att sälja korv och varma mackor vid SDF-SM för 16 åringar i innebandy som gick av stapeln i Energi Arena. Det var innebandylag från hela Sverige som samlades för att göra upp om SM-titlarna under fyra dagar.

I kiosken fick jag möjlighet att prata med många av deltagarna och de anhöriga. Jag kan säga att det var succé. Våra idrottshallar levererade, alla var imponerad av anläggningen på Gamlia, imponerade av vårt innebandygymnasium och imponerad av Umeå som stad. Många kunde tänka sig att flytta hit då det är en -som många sa- trivsam stad med tydlig idrottsprofil.

Utöver ett lyckat evenemang var de flesta hotellrum uppbokade på grund av idrottsevenemanget vilket skapar fler arbetstillfällen i turistnäringen.

Stort tack till Västerbottens Innerbandyförbund för ett lyckat evenemang och stort tack till idrottsföreningarna som var med och hjälte till och stort tack restaurang, hotellnäringen för att ni tog hand om våra idrottande ungdomar och familjer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>