Med minister till Hörnefors

hörnefors kollage

 

Igår var vi ute med Mikael Damberg till Hörnefors. Vi besökte den lokala klädbutiken H&H, käkade kebabtallrik på Hörnefors restaurang, knackade dörr och pratade med massa väljare. Jag måste säga att jag är imponerad av Hörneforsbornas engagemang, både för sin bygd, för småföretagandet och för naturen i trakten! Hoppas att jag får tid för att återkomma snart igen, eftersom att jag försöker att knacka så mycket dörr som det bara går nu under slutspurten. Sen vill jag rikta ett stort tack till alla partikamrater som dök upp igår kväll, ni är guld värda och gör en stor insats. Jag är stolt över att få komma ut och engagera mig med er.

Nu händer det mycket framöver, så håll ett öga här på bloggen för att se vad jag hittar på. Mot valseger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.