Vi satsar på Holmsund: renovering av Skärgårdsskolan samt ny idrottshall

I Holmsund är det många barn som redan nu behöver plats i skola och förskola men också med tanke på kommande utveckling av nya bostadskvarter. Därför tas Skärgårdsskolan i anspråk igen som F-3 skola, och den renoveras parallellt med att den successivt fylls med elever.

Skolan men också föreningslivet har ett behov av en ny idrottshall. Därför ska vi bygga en sådan på skoltomten, närmast Holmsundsvägen. I samband med detta rivs den lilla gymnastikhallen istället för att renoveras. Kostnaden för den nya hallen ryms då inom befintlig budget för Skärgårdsskolan.

För oss socialdemokrater är det viktigt att hela Umeå kommun utvecklas i stadig takt. Därför satsar vi på Holmsund och kommundelarna för en bättre livsmiljö och förutsättningar för ytterligare tillväxt!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.