Mötet i antikaffären

Rubriken skulle kunna vara en rubrik på en berättelse om när Han mötte Henne just i antikaffär och ljuv musik uppstod.

Nu är det dock inte så spännande men jättekul ändå. Längst inne i en antikaffär eller loppis, som jag tror det kallades, någonstans längs E4 strax norr om Gumboda Hed stod hon bara där.

För första gången såg jag henne live men var inte helt säker på att det verkligen var hon, förrän jag såg hennes ovanliga handväska med en stor emaljerad (?) eller åtminstone lackerad bilregistreringsskylt. Att bilar är en av hennes stora hobbies, hade jag inte kunnat undvika att förstå.

Och när sedan våra blickar möttes, spred sig ett igenkännande leende över bådas våra ansikten. Därefter kunde vi tryggt utväxla en hälsningskram oss två bloggvänner emellan! Det är nämligen precis vad vi är, bloggvänner alltså.

Just detta är en av de många orsaker till att jag gillar bloggandet.

(Jag erinnrar mig just nu, att det bara hänt en gång tidigare att jag mött en bloggvän live och fått/gett en kram. Strax därefter blev hon dock tvungen att flytta från länet och långt upp bland Arjeplogsfjällen.)

Det är bara att hoppas nu, att Robertsforskvinnan – hon i antikaffären – inte också måste fly från länet 🙂

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    det var ju bara så häftigt att träffa dig sådär. Och vilken TUR att du tittade upp och såg mig för jag var helsåld på att bara titta på grejerna.
    Kram påre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.