Skärpning Länstrafiken!

Färjevägen 2

I dag uppmärksammade jag Länstrafiken på ett för dem generande förhållande, d.v.s. det som bilden visar. Åtminstone borde det vara det.

Min fru åker buss dagligen och är mycket nöjd med detta. I går frågade jag henne vilket nummer busslinjen har som gäller för henne och hennes resor till arbetet i Umeå. Det svar jag fick var minst sagt överraskande. Hennes linje, d.v.s. linjen som passerar Brån, är INTE nr 15. Den linjen går på andra sidan älven, på Brattby-sidan alltså!

När jag ändå skulle ringa Länstrafiken för att påpeka att skylten som hänger i två i två icke åtdragna skruvar faktiskt utgör en fara för dem som går eller står under den, tog jag även upp detta med den felaktiga informationen på skylten.

Nu ser jag fram emot en snabb åtgärd från Länstrafikens sida. HUR snabb den blir, återstår förstås att se. Jag kommer att ha frågan under bevakning.

2 kommentarer

  1. Marcel

    Jo när du ringde tog då upp katastrofen med busskuren vid Brännanvägen? Där skulle man varit glad om skylten hängde lite på sned. (Tänk på Hasse o Tage med ”spik i foten”)

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Det gjorde jag inte, även om jag hade sett vad som hade hänt med den. Jag tänkte att att de som använder den kuren också borde få ha något att ägna sig åt i sammanhanget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>