Cyrene Degerlunds konterfej

Vännäs kommunfullmäktigeledamöter finns alla presenterade med foton på kommunens webbplats med ett undantag. Cyrenes ruta är tom!

Numera är Cyrene en av vännäsbloggarna och där presenterar hon sig med en fin bild. Jag vet, eftersom jag det var ett av mina arbetsområden tidigare, att hon inte ville visa sig i bild bland fullmäktigeledamöterna. Jag minns inte riktigt vad som var henne argument då. Det hjälpte inte då att jag försökte få henne att inse att hon mycket väl skulle platsa bland de övriga ’tjejerna’ i församlingen.

Nu försöker jag igen. Visst kan du väl, bästa Cyrene, göra fullmäktigesidan mer komplett genom att tillåta att din bild får sättas in i den tomma rutan? Du har ingenting att skämmas för! Tro mig. Jag är expert på området.

Visst skall man hålla på sin integritet, men nu när du har släppt bilden till din profil i VK-bloggen, bör du väl kunna göra det även till kommunens fullmäktigesida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.