Bloggredaktionen svårnådd

Vid några tillfällen har jag haft anledning att via VK försöka ta reda på olika saker angående bloggen. Det har dock för det mesta varit svårt att få svar.

Kan det möjligen vara så enkelt att jag frågar fel person och att denne inte vidarebefordrar mina frågor till rätt person på VK? Eller är det så, att jag nog frågar rätt person, men att han är alldeles för nedtyngd av arbetsuppgifter för att ens hinna ordenligt läsa mina frågor och ännu mindre hinna med att besvara dem?

Att uteblivna svar skulle bero på bristande intresse, vill jag helst inte tro. Alla vi som skriver blogginlägg är ju på sätt och viss medarbetare i VK och bidrar till VK:s höga antal webbesökare.

För länge sedan frågade jag t.ex. om vad som krävs för att få en räknare och därmed möjlighet att se i vilken utsträckning ens inlägg läses. Svaret uteblir. Jag har också för en dryg vecka sedan önskat att få min profil uppdaterad. Ett svar från VK innehöll bara ett besked att jag ju fått en ny bild inlagd i profilen och bra var ju det. Men innehållet i övrigt står kvar lika inaktuellt som tidigare.

Nu skall man ju inte "skåda given häst i munnen" utan kanske bara vara tacksam för möjligheten att alldeles gratis få lagra några kilobyte text på VK:s server.

Kanske kan någon av bloggläsarna tala om för mig till vem på VK jag skall ställa mina frågor.

En kommentar

  1. Gunnel

    Jag tror att webreds bloggmail avläses slumpvis och är lågprioriterat. Man får ytterst sällan svar på frågor, och uppdatering av profil kan ta veckor.Tyvärr…för jag tror att om vk skulle vässa sin bloggfunktion skulle det vara ett lyft för webtidningen. Jag är nästan inne på att by´ta forum trots att jag i grunden är vk-vän. Simplaste nätblaska har ju vettiga bloggforum. Varför kan inte vk satsa lite krut på detta. Ligg på! Ge inte upp. Tom Juslin brukar iaf svara om man ligger på tillräckligt mycket. Lycka till, en räknare är ju basic. Dessutom skulle det vara självklart med lite annan statistik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.