Goda bloggnyheter

I dag har jag äntligen fått ett lika uttömmande som snabbt svar från VK angående mitt missnöje med vissa saker med VK:s blogg. Svaret kommer från Ingvar Näslund som är publisher på vk.se.

Han konstaterar bl.a. det som många av oss bloggare väl har noterat, nämligen hur omodern och inte alltid så lättanvänd VK:s blogg är. Vi kommer också, om jag förstått hans svar rätt, att i framtiden själva kunna hålla våra s.k. profiler aktuella. Räknare kommer vi alla också att förses med och alltså inte som nu bara några av oss.

Allt detta lovar gott för framtiden, som förhoppningsvis inte skall ligga alltför långt borta. Så här skriver Ingvar Näslund bl.a. i sitt e-brev till mig:

’Vårt verktyg som sköter bloggen är väldigt gammalt och omodernt. Vi jobbar för fullt med att ta fram ett nytt admin för alla bloggare. Det hoppas jag ska bli bland de bästa. Vi har lagt all kraft i vårt utvecklingsarbete på att utveckla andra delar av vår sajt men jag lovar att även ni bloggare ska få en bättre miljö att arbeta i. I det finns givetvis en räknare med.’

2 kommentarer

  1. jonathan

    Det är påferstande med sån som ska gnälla på allt hela tiden… du verkar vara en sån? Funderat på att göra nåt annat av ditt liv???

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Du är den förste hittills som presterat en riktigt osympatisk kommentar till ett blogginlägg från mig. Jag gillar ärliga människor och försöker inte alltid att analysera fakta bakom all ärlighet.

    Uppenbarligen har du läst väldigt får av mina inlägg. Inte gnäller jag väl ”hela tiden”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.