Berätta om räknaren!

Som ett barn som aldrig blir nöjt, är jag nu så spänd inför dagen, då även jag får en räknare som räknar läsarna av mina blogginlägg.

Snälla alla ni privilegierade, som redan fått en sådan, berätta för mig vad jag har att se fram emot! Gör mig än mer avundsjuk! Trösta mig också den som kan. Min frustration över det utanförskap jag känner som inte trots vädjanden också fått en räknare är obeskrivlig och får mig att ligga sömnlös om nätterna.

Hur är det, visar räknaren antal besökare på ert ’avsnitt’ av VK-bloggen bara, eller visar den i stället eller också antalet besökare på respektive inlägg?

Är det bara rätt och slätt en räknare eller kan man se diverse statistik via den?

4 kommentarer

  1. Gunnel

    Hej K-G!
    Räknaren är endast och enbart en liten siffermarkör som syns i ditt inloggningsfönster och bara där. Den nollställs kl 00 varje dag. Det finns ingen möjlighet att utläsa något annat än just hur många som tittat in på din sida. Varje gång du själv tittar in räknas som ett besök. Du ska se, att snart har du också en alldeles egen räknare! Trösterika hälsningar från Gunnel

  2. Lisbet - i bloggen bredvid

    Jag fattar inte hur du kan få blå text – fet text etc. Sånt funkar inte i mitt bloggande. Kanske m¨ste undersöka det mer.

  3. Karl-Gustav

    Tack för de trösterika orden, Gunnel!

    Tillsamamns med överbliven julgodis kommer jag nu att överleva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.