Lamborghini siktad i Vännäsby

Trots permitteringar, finanskris och annat elände kör folk omkring i Lamborghini i kommunens huvudort Vännäsby.

Vid dagens promenad fann jag denna italienska stjärna parkerad på industriområdet i Vännäsby. Det är faktiskt den första av den här sorten som jag sett på så nära håll. Jag vågade knappt fotografera den av rädsla att tjuvlarmet skulle utlösas.

(Bilden som skulle illustrera detta korta och nästan osannolika inlägg, går inte att ladda upp. Trots att den är en .jpg-fil av tillåten storlek går det inte. I stället poppar ett fönster upp som säger att det bara går att ladda upp bl.a. just .jpg-filer! Ytterligare en bugg i programmet eller bara ett tillfälligt fel, månne?

4 kommentarer

  1. H-I

    Har haft samma problem några gånger. Ibland går det bättre om man går ut och börjar om.
    Och ibland har jag bytt namn på bilden från .jpeg till just .jpeg :-)och då går det bättre. Konstigt men det är nog en bugg.
    Men vi vill gärna se beviset om vi ska tro dej om bilen.

    Nu ligger det en möjlighet att till VK tycka till hur man vill ha bloggen och verktyget. Och jag litar på att en sån ”datanörd” som dej har många kloka synpunkter att sända in till VK. Alltså vi andra litar på dej för vi kan inte ha det på detta sätt.

  2. K-G Sjöström

    Nå’n datanörd anser jag inte vara, men för det har ändå redan lämnat synpunkter till VK på vilka förbättringar jag tycker skall göras med bloggverktyget framgent.

    Jag skall försöka senare att lägga ut bildbeviset.

  3. Jan N

    Ibland blir det stora bokstäver på ändelsen. Och si då går det inte!
    Min dator har ibland spelat mig det sprattet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.